Studentplakat i Malmö

De enligt oss tre bästa leverantörerna av Studentplakat

Logotyp för Sveastudent som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 249 kr


 • Störst utbud av mallar och tillbehör
 • Erbjuder dubbelsidiga plakat
 • Inkl. Pinne och regntålig som standard

Gå till Sveastudent
Logotyp för önskefoto som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 135 kr


 • Flera olika designer och kvaliteter
 • Digitala och pappersbilder
 • Inkl. regnskydd och pinne
 • Fraktkostnad för studentplakat 59-129 kr.

Gå till önskefoto
Logotyp för partykungen som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 399 kr


 • Erbjuder allt studentrelaterat
 • Leverans inom tre dagar
 • Inkl. träskaft och regnkappa
 • Fri frakt vid köp över 500 kr.

Gå till Partykungen

Jämförelse av studentplakat i Malmö

Som tredje största staden är utbudet av studentplakat i Malmö riktigt bra. Det finns goda möjligheter att i Malmö hitta fina studentskyltar till ett passande pris med många fotobutiker att välja mellan.

I Malmö rekommenderar vi att kolla in Japan Photo, Artikektkopia och Metalimo. Detta är en lista på fotobutiker som ligger centralt i Malmö och som enligt rådande öppetider bara är att besöka och beställa ett studentplakat direkt. För mer information är det bara att kolla in deras hemsidor.

När det kommer till att köpa studentskyltar i Malmö kan man alltid fråga föräldrar i området om erfarenheter kring leverantörer i området. Är man lite fundersam på kvalitet går det nästan alltid att kolla in studentplakaten som erbjuds i butik. Där kan man även fråga praktiska frågor som kan skilja sig mellan leverantör av studentskyltar.

Problemet med lokala fotobutiker kan vara att man blir tvungen att vända sig till mindre aktörer som inte har lika högt anseende som dem stora leeverantörerna av studentplakat. Många av dem större leverantörerna finns inte i Malmö utan istället på internet. Det är på många sätt även enklare att beställa ett studentplakat på internet än lokalt i Malmö.

Utbudet av studentplakat är större på nätet

Är du osäker kring dem mindre lokala fotobutikerna finns det däremot en bra lösning, som även på många sätt är enklare. Det år riktigt bra att beställa en studentskylt till internet. Detta gör även i många fall till ett väldigt förmånligt pris.

Att försöka förklara i en fotobutik hur man vill att studentskylten ska se ut alternativt använda en väldigt standardiserad mall kan vara lite ofestligt. De internetbaserade aktörerna använder därför många men enkla mallar att välja på när man beställer sitt studentplakat men gör det även väldigt enkelt att anpassa för dem som gillar det.

Vi rekommenderar därför alltid att besälla ett studentplakat på internet istället för i butik. Enligt oss passar dem allra flesta bättre. Nedan visar vi våra absoluta favoriter när det kommer till internetbaserade alternativ för studentskyltar.

Innehåll sponsrat.