Studentplakat i Stockholm

De enligt oss tre bästa leverantörerna av Studentplakat

Logotyp för Sveastudent som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 249 kr


 • Störst utbud av mallar och tillbehör
 • Erbjuder dubbelsidiga plakat
 • Inkl. Pinne och regntålig som standard

Gå till Sveastudent
Logotyp för önskefoto som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 135 kr


 • Flera olika designer och kvaliteter
 • Digitala och pappersbilder
 • Inkl. regnskydd och pinne
 • Fraktkostnad för studentplakat 59-129 kr.

Gå till önskefoto
Logotyp för partykungen som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 399 kr


 • Erbjuder allt studentrelaterat
 • Leverans inom tre dagar
 • Inkl. träskaft och regnkappa
 • Fri frakt vid köp över 500 kr.

Gå till Partykungen

Jämförelse av studentplakat i Stockholm

Utbudet vad gäller studnetplakt i Stockholm är såklart väldigt stort och det finns många möjligheter till ett riktigt bra studentplakat till ett rimligt pris.

Vi rekommenderar fotobutikerna Text 4U, OdenLab eller Japan Photo. Detta är fotobutiker som ligger centralt i Stockholm och går att besöka när du vill beställa ditt studentplakat på ett hyfsat enkelt och smidigt sätt i butik. Mer information om gällade priser och öppetider går såklart att hitta på respektive fotobutiks hemsida.

När man köper en studentskylt i butik kan man alltid fråga vänner i samma stad om det är så att dem har erfarenhet av leverantören i fråga. Det går oftast även att se exempel på studentplakaten i butiken. Känner man någon som gått igenom det här med studentpskyltar tidigare kan det vara värt att ställa lite praktiska frågor om sånt som man undrar.

Många lokala fotobutiker är däremot små vilket kan leda till problem som normaltsätt inte är fallet hos stora levetrantörer. Därför rekommenderar vi att verkligen se till att du väljer en seriös leverantör. Vi har konstaterat att många av dem finns på internet och att det i många fall är mycket enklare att få studentplakatet gjort på en hemsida i jämförelse med i en butik.

Utbudet av studentplakat är större på nätet

När det kommer till osäkerheten kring dem mindre fotobutikerna finns det en riktigt bra lösning, nämligen att köpa studentskylten på internet. Detta kan låta lite läskigt för vissa men sanningen är att det är mycket enklare i många fall.

Att berätta i en fotobutik hur du vill att ditt studentplakat ska se ut kan vara krånligt och tidskrävande. Dem stora aktörerna på internet erbjuder enkla designverktyg när man direkt i webbläsaren bestämmer hur studentskylten ska se ut.

Vi landar därmed alltid i att studentplakaten på nätet är att föredra för dem allra flesta. Därför har vi nedan presenterad dem enligt oss tre absolut bästa internetbaserade alternativen.

Innehåll sponsrat.