Grymma studentpresenter finns samlade här

Att gå på studenter är kul, och att ta studenten är också kul. Ännu roligare är det att få gåvor. Hitta bästa studentpresenten här! Innehåll sponsrat.

Grymma listor på studentpresenter

Logotyp för Sveastudent som säljer studentpresenter

Stort utbud för kille och tjej


Sveastudent har massa roliga studentpresenter till överkomliga priser


Gå till Sveastudent
Logotyp för Partykungen som säljer studentpresenter

Extremt brett sortiment


Partykungen har som du kanske anar ett enormt utbud av studentpresenter som passar alla.


Gå till Partykungen
Logotyp för CoolStuff som säljer studentpresenter

Stort utbud för kille och tjej


CoolStuff har en del häftiga studentpresenter som passar dig som vill ge något mer unikt.


Gå till CoolStuff

Presenter som passar alla

Det finns såklart fördelar i att välja en studentpresent som passar både killar och tjejer. Framförallt är det ofta en mindre risk att mottagaren inte gillar dessa presenter då dem tenderar att vara mer generiska. Jag tror alltså att chansen är högre att den som får presenterna gillar dessa om dem är mer generiska och kanske lite mer allmänna. Situationen är såklart annorlunda för dig som känner personen väl - du kan välja något riktigt kul som du vet att personen i fråga kommer att uppskatta.

Exempel på presenter som passar alla går att hitta på länkarna ovan som har väldigt mycket att välja på som verkligen passar alla. Utbudet tar nästan aldrig slut känns det som, men det är kul att hitta något som passar just studenten du ska vara med att fira!

När det kommer till presenter som passar alla och både killar och tjejer rekommenderar jag CoolStuff. Dem gör allt för att både killar och tjejer ska hitta sin favoritpresent bland deras utbud. Länken ovan går till en lista som dem på CoolStuff själva skapat med just studentpresenter som passar alla.

Studentpresenter för killar

Ofta söker ni som försöker hitta den perfekta presenten på studentpresenter för killar. Självklart finns det presenter som killar uppskattar i högre grad än tjejer och tvärt om, men jag skulle rekommendera att antingen köpa något mer allmänt som nämnt ovan eller om ni känner denna killen tillräckligt bra köpa något som inte bara är till för killar utan även lite mer personligt, men ta det lugnt, inspiration finns att hitta.

Här blir det såklart lite generaliserat och du måste såklart ta hänsyn till det du vet om studenten. Alla killar gillar inte samma, men jag har tagit noteringar kring vad många killar gillar. För konkreta exempel på studentpresenter för killar rekommenderar jag bland massa annat: En klassisk plånbok, grymma hörlurar, fräcka solglasögon, enklare bälte, rolig slips, snygg T-shirt, stilig skjorta eller en härlig parfym. Det finns såklart miljontals andra produkter som är minst lika bra med att ge massa konkreta förslag är ofta något man som givare av presenter saknar.

Allt detta går såklart att hitta på butikerna som nämnts ovan och länkar till alla dessa finns högst upp på denna sidan. För studentpresenter för killar just rekommenderar jag vanligtjags Partykungen men är riktigt snabb leverans ett måste är Bluebox definitivt ett alternativ värt att kika på. Jag rekommenderar att du kollar in deras sida för uppdaterad information men när detta skrivs erbjuder dem sig faktiskt att skicka varan samma dag om du beställer innan 14:00.

Studentpresenter för tjejer

Många letar efter studentpresenter just för tjejer, detta är helt okej och det finns en del presenter som de flesta kan hålla med om passar tjejer bättre än killar. Däremot råder jag att köpa presenter som är mer allmänna då chansen är större att dessa uppskattas, alternativt om du känner studenten så pass bra att du vet lite mer kring vad som uppskattas att du köper något lite extra personligt. Det är nämligen alltid roligast.

När det kommer till just konkreta exempel på studentpresenter som passar tjejer är det såklart delat och tjejer gillar såklart olika, detta är snarare till för att ge dig så många idéer som möjligt kring vad många tjejer gillar och skulle uppskatta att få i studentgåva. Jag rekommenderar som studentgåva för tjejer: Fina jagnglas, armband i silver, exklusiv parfym eller varför inte en en riktigt fin klocka.

Alla dessa gåvor och presenter går såklart att köpa i butikerna jag länkat till ovan på denna sidan. För just studentpresenter för tjejer rekommenderar jag Partykungen. När det kommer till mer sista-sekunden presenter är Bluebox riktigt bra. Det är såklart jagktigt att du kollar in deras sajt för mer uppdaterad information men nu när jag skriver detta erbjuder dem faktiskt frakt samma dag om köper sker 14:00, och riktigt snabb frakt oavsett när köper sker. Detta kan ju såklart vara en livräddare.