Studentplakat i Göteborg

De enligt oss tre bästa leverantörerna av Studentplakat

Logotyp för Sveastudent som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 249 kr


 • Störst utbud av mallar och tillbehör
 • Erbjuder dubbelsidiga plakat
 • Inkl. Pinne och regntålig som standard

Gå till Sveastudent
Logotyp för önskefoto som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 135 kr


 • Flera olika designer och kvaliteter
 • Digitala och pappersbilder
 • Inkl. regnskydd och pinne
 • Fraktkostnad för studentplakat 59-129 kr.

Gå till önskefoto
Logotyp för partykungen som tillverkar studentplakat

Studentplakat från 399 kr


 • Erbjuder allt studentrelaterat
 • Leverans inom tre dagar
 • Inkl. träskaft och regnkappa
 • Fri frakt vid köp över 500 kr.

Gå till Partykungen

Jämförelse av studentplakat i Göteborg

Utbudet vad gäller studnetplakt i Göteborg är såklart väldigt stort och det finns många möjligheter till ett riktigt bra studentplakat till ett rimligt pris. Göteborgs utbud av studentplakat är inte bara bra men även mångsidigt. Det är alltså utan allt för mycket letande hyfsat enkelt att hitta en bra studentskylt till ett bra pris.

I Göteborg rekommenderar vi att köpa studentplakat på Frölunda Fotocenter, Götaplatsens Foto eller Din Studentskylt. Detta är fotobutiker som ligger centralt i Göteborg och Uddevalla. Det går alltså att besöka enligt öppetider när du vill beställa ditt studentplakat på ett hyfsat enkelt och smidigt sätt i butik. Mer information finns på respektive hemsida.

Det är alltid bra att ta råd från familj och vänner när man ska köpa studentplakat lokalt i till exempel Göteborg, det kan finnas oseriösa aktörer och det är därför bra om dessa filtreras ut så att du inte hamnar som kund hos någon av dem. Då kan du även passa på att ställa lite praktiska frågor om du har några sådanna. Är du till exempel osäker på kvaliteten eller utseendet går det oftast att se exempel på studentskyltar i buitken.

När det kommer till lokala leverantörer av studentplakat är dessa butiker oftast små vilket kan leda till problem som man normalt sätt inte stöter på hos större butiker. Därför är det väldigt viktigt att välja en seriös leverantör. På internet finns många välkända seriösa leverantörer och det är även väldigt ofta enklare att köpa en studentskylt på nätet i förhållande till i en butik.

Utbudet av studentplakat är större på nätet

När det kommer till osäkerheten kring dem mindre fotobutikerna finns det en riktigt bra lösning, nämligen att köpa studentskylten på internet. Detta kan låta lite läskigt för vissa men sanningen är att det i många fall är mycket enklare. Ingen förkunskap krävs, såklart.

I fotobutikerna följer man oftast tråkiga mallar och möjligheten att anpassa sitt studentplakat kan vara begränsat. Får man denna möjligheten är risken att det istället är svårt. Istället rekommenderar vi att beställa på internet. Där finns massor utav mallar som enkelt går att välja men även anpassa helt själv precis så som man vill att studentskylten ska se ut.

Eftersom att det enligt oss oftast är enklare att få studentplakat gjorda på internet än lokalt i till exempel Göteborg rekommenderar vi dem nätbaserade alternativen. Därför har vi valt att lista våra tre favoriter här nedan.

Innehåll sponsrat.